Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

koytsoympas tsipras 300x188(1) Αρνήθηκε ο Τσίπρας την είσοδο του ΚΚΕ στην κυβέρνηση!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, βλέποντας την επιτυχή πορεία της κυβέρνησης της αριστεράς και μετανιωμένος που αρνήθηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να συγκυβερνήσουν, επικοινώνησε μαζί του χθες το βράδυ, δεύτερη ημέρα της Πρωτοχρονιάς του 2017 και του ζήτησε να συμμετάσχει το ΚΚΕ στην κυβέρνηση!

Στην επικοινωνία που είχε ο Κουτσούμπας με τον Τσίπρα, μεταξύ των υπολοίπων επιχειρημάτων για να μπει στην κυβέρνηση, του είπε ότι εκτιμάει βαθύτατα την κομμουνιστική συνέπεια του Κατρούγκαλου, την οικονομική πολιτική και τα Ελληνικά του Τσακαλώτου, την αριστερή επαναστατική σκέψη του Καμμένου, τα γεμιστά της Φωτίου, τις ζεμπεκιές της Γεροβασίλη, τον λόγιο λόγο του Πολάκη, τα ευχέλαια του Παππά καθώς και την ειλικρίνεια, την επαναστατικότητα και την προσήλωση στον σοσιαλισμό του ίδιου του πρωθυπουργού! Ο Κουτσούμπας ολοκληρώνοντας αυτό το «παρακαλετό» προς τον Τσίπρα, προκειμένου να καταφέρει να μπει στην κυβέρνηση της αριστεράς έστω κι αργά, του είπε ότι εκτιμάει την γλωσσομάθεια του πρωθυπουργού, αλλά πάνω απ’ όλα εκτιμάει τα Ελληνικά του με Αγγλική προφορά και τα Αγγλικά του με Ελληνική προφορά!
Παρ’ όλες τις γαλιφιές του Κουτσούμπα ο πρωθυπουργός αρνήθηκε να βάλει το ΚΚΕ στην κυβέρνηση, αφού απάντησε ότι «τώρα πια είναι ανάμνηση παλιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι»! Ολοκληρώνοντας την άρνησή του ο πρωθυπουργός, έγινε πολύ σκληρός απέναντι στον Κουτσούμπα αφού του είπε ότι δεν είναι δυνατόν να θέλει να ενταχθεί τώρα στην κυβέρνηση, τώρα που πέρασαν τα δύσκολα και η Ελλάδα μετατρέπεται σε Λαϊκή Δημοκρατία, όταν στις δύσκολες στιγμές για τον τόπο είχε κάνει την «πάπια»!
Όλες οι παραπάνω πληροφορίες είναι έγκυρες. Άλλωστε από χθες κυκλοφορούν διάφορες παρόμοιες ειδήσεις από διάφορα έγκυρα ειδησεογραφικά sites που στα διαλλείματα των πορνό, των κουτσομπολιών, της κλειδαρότρυπας και των ηλιθιοτήτων, πιάνουν στο στόμα τους και το ΚΚΕ!
                             Οράτιος Μενιππίδης

koytsoympas kanellh kwnstantopoyloy 300x149

(2) Η Ζωή Κωνσταντοπούλου νέα Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ!

Σε εκλογικό «άνοιγμα» προς την υπόλοιπη αριστερά προχώρησε το ΚΚΕ καθώς έβλεπε πως είναι αδιέξοδη η θέση η οποία κρατάει! Ο Κουτσούμπας κατενθουσιασμένος από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, αλλά ταυτόχρονα χολωμένος που ο Αλέξης Τσίπρας δεν τον δέχτηκε στην κυβέρνηση η οποία αύριο, το πολύ μεθαύριο, θα μετατρέψει τον τόπο σε Λαϊκή Δημοκρατία, προχώρησε σε συνεργασίες οι οποίες απ’ ότι φαίνεται εκκολάπτονταν για καιρό! Ο Κουτσούμπας αποφάσισε να κάνει άνοιγμα προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία εδώ και πολύ καιρό συνομιλούσε η Κανέλλη εκ μέρους του Κουτσούμπα! Επειδή όμως η Κωνσταντοπούλου ήταν κι εκείνη χολωμένη για την αναμονή, στην οποία την είχε υποβάλει ο Κουτσούμπας τόσον καιρό, ζήτησε, προκειμένου να συνεργαστεί με το ΚΚΕ, τη θέση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος! Ο Κουτσούμπας, ο οποίος για κανέναν λόγο δεν θέλει να απουσιάζει από την πρώτη κομμουνιστική κυβέρνηση του τόπου, αφού ήδη απουσίαζε από την πρώτη αριστερή κυβέρνηση και επειδή για κανέναν λόγο δεν θα ήθελε να δει τον Τσίπρα να υλοποιεί εκείνος την Λαϊκή Δημοκρατία, αποδέχτηκε την πρόταση της Ζωής Κωνσταντοπούλου!
Στο προσεχές συνέδριο του ΚΚΕ με συνοπτικές διαδικασίες θα αλλάξουν το πρόγραμμα και το καταστατικό του κόμματος. Υπάρχον πρόγραμμα και καταστατικό θα αντικατασταθούν από λίγες λέξεις οι οποίες θα λένε: «Πρόγραμμα και καταστατικό του ΚΚΕ οι εκάστοτε βουλαί της Ζωής Κωνσταντοπούλου», ενώ κατόπιν δια βοής θα εκλεγεί από το συνέδριο Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ η Κωνσταντοπούλου, η οποία αμέσως μετά θα ορίσει τη νέα Κεντρική Επιτροπή!
Το άνοιγμα του Κουτσούμπα και του ΚΚΕ προς την υπόλοιπη αριστερά, πλην Αλέξη, δεν θα τελειώσει με την Ζωή! Κατόπιν συνεννόησης της Ζωής με τον Κουτσούμπα στο νέο ΚΚΕ θα κληθούν να συμμετάσχουν παλιοί και νέοι αριστεροί όπως ο Βαρουφάκης, η Βαλαβάνη, ο Λαφαζάνης, ο Κουβέλης και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί… συγνώμην… πολιτικοί ήθελεν ειπείν!
Στο νέο κόμμα θα κληθεί να συμμετάσχει και ο μέγας Αριστερός Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα απορρίψει μια τέτοια πρόταση, η οποία συμφωνεί με την ιδεολογία, τις τοποθετήσεις του και την πρακτική του!
Στο ΚΚΕ υπό την ηγεσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το οποίο σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση, θα κληθεί να συμμετάσχει και ο Αμπτουλάχ Οτσαλάν, αφού κι αυτός είναι αριστερός με ιδιαίτερες σχέσεις με άλλους αριστερούς που θα συνεργαστούν σ’ αυτά τα πλαίσια! Είναι σίγουρο πως ο Ερντογάν θα τον αποφυλακίσει για έναν τόσο ιερό σκοπό!
Όλα τα παραπάνω τα γράψαμε για να μην παιδεύονται τα διάφορα «κίτρινα» sites να γράφουν μ@λ@κίες! Τους τις παρέχουμε έτοιμες και μάλιστα δωρεάν! Ας αναφέρουν μόνο την πηγή!!
             Ραφαήλ Βασιλειάδης                                                                           πηγή Αγκίδα