Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις!

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η συγκεκριμένη εικόνα ισούται και με δέκα χιλιάδες και με εκατό χιλιάδες και με ένα εκατομμύριο λέξεις και ακόμα παραπάνω!

Ο Άνθιμος του ταιριάζει του αξιολάτρευτου πρωθυπουργού μας! Είναι ότι πιο ταιριαστό στην πολιτική που εφαρμόζει! Η χαρά του Άνθιμου δεν θα μπορούσε να περιγραφεί με λέξεις! Ευτυχώς υπάρχει η φωτογραφία! Προφανώς ο Άνθιμος χαίρεται γιατί η πολιτική που εφαρμόζει ο Τσίπρας του θυμίζει άλλες εποχές, του θυμίζει περασμένα μεγαλεία!

Φυσιολογικό το βρίσκουμε να χαίρεται ο Άνθιμος με τον Τσίπρα και την πολιτική του! Άλλωστε ο Άνθιμος είναι ακραίος και αντικομμουνιστής, αλλά είναι έξυπνος άνθρωπος! Δεν θα μπορούσε να μη χαίρεται βλέποντας έναν ο οποίος διέπραξε απανωτά κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, αλλά βγήκε σχεδόν αλώβητος! Δεν μπορεί να μη χαίρεται για έναν άνθρωπο που θα τον ζήλευαν πολλοί «επαναστάτες» οι οποίοι ήταν κορόιδα και πήγαν στη φυλακή, ενώ αυτός καταπάτησε την λαϊκή βούληση με τέτοιο βάρβαρο τρόπο και από πάνω ζητάει και τα ρέστα από τον λαό!
Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις και εμείς γράψαμε και πολλές! Η πιο ταιριαστή φωτογραφία από τότε που ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός! Αυτή μαζί με τον Άνθιμο!
Τώρα θα πει κάποιος κακεντρεχής: «Μα ζήτησε ο Άνθιμος να τον δει. Τι να έκανε;!» και θα απαντούσε κάποιος άλλος κακεντρεχής «μα και οι συνταξιούχοι ζήτησαν να τον δούνε άλλα τους έπνιξε στα χημικά!» Οπωσδήποτε κανένας δεν έχει την απαίτηση από ολόκληρο πρωθυπουργό να υποδεχτεί τον Άνθιμο όπως υποδέχτηκε τους συνταξιούχους! Η κομμουνιστική του ηθική επιβάλει να υποδεχτεί τους συνταξιούχους με χημικά και τον Άνθιμο με φιλιά! Για ιδέστε και καμαρώστε έναν κομμουνιστή!

Σ. Σηρούς

πηγή Αγκίδα