Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Όταν θέλει μια Δημοτική αρχή μπορεί να βοηθήσει τους δημότες της. Αρκεί να το έχει στόχο. Βέβαια όταν στόχος της είναι το κέρδος των επιχειρήσεων και η εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής σε βάρος του λαού τότε παίρνει μέτρα ενάντια στο συμφέρον των πολλών. Δέστε εδώ την απόφαση του Δήμου Πωγωνίου

Διαβάστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί τι κάνει άλλη Δημοτική αρχή για το συμφέρον των δημοτών της. 

Μερικές επισημάνσεις:

"...Συγκεκριμένα, απαλλάσσονται πλήρως από τα δημοτικά τέλη ζώνες γύρω από την Ξερόλακκα και το Βιολογικό Καθαρισμό, συνεχίζεται η πλήρης απαλλαγή στις άπορες οικογένειες, σε άτομα με αναπηρία άνω των 67%, σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες καθώς και - για πρώτη φορά - σε μογονεϊκές οικογένειες. Απαλλάσσονται 50% των τελών οι μακροχρόνια άνεργοι..."

"...Οι βιομήχανοι και μεγαλοεπιχειρηματίες βρήκαν συμμάχους στο Δημοτικό Συμβούλιο την παράταξη της ΝΔ που στήριξε τις απαιτήσεις και τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματιών και καταψήφισε την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής. Υιοθέτησε, μάλιστα, αυτούσια την επιχειρηματολογία τους, ότι δηλαδή θα κλείσουν οι επιχειρήσεις ή θα κάνουν απολύσεις εάν πληρώσουν τα τέλη που αποφασίσαμε!!!

Καταψήφισε επίσης η κυβερνητική παράταξη ΡΑΠ, όταν ο επικεφαλής της, νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε στη Βουλή τη νέα φοροληστεία και την περικοπή των κονδυλίων για κοινωνικές ανάγκες. Αναμάσησαν πάλι τα περί ζωνών, πρόχειρων στο πόδι και λανθασμένων πινάκων, για να θολώσουν τα νερά..."

Ολόκληρο το άρθρο εδώ