Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

1. "Δεν αντιμαχόμαστε τις συνέπειες των νεοφιλελεύθερων πολιτικών". Όντως, δεν παλεύουμε ενάντια μόνο σε ένα από τα συμπτώματα του καπιταλισμού, αλλά εναντίον ολόκληρου του καπιταλισμού, ενώ εσείς και το κόμμα σας καλλιεργείτε αυταπάτες στο λαό, ισχυριζόμενοι πως θα τον κάνετε "ανθρώπινο", χωρίς βέβαια να αναφέρετε ιστορικό παράδειγμα τέτοιου καπιταλισμού.
2. "Παραπέμπουμε την επίλυση των προβλημάτων στη λαϊκή εξουσία". Εσκεμμένη παραποίηση. Λέμε ότι με τη λαϊκή εξουσία θα έρθει η οριστική και μόνιμη επίλυση. Στο σήμερα, παλεύουμε για την ανασυγκρότηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος που θα έχει κατακτήσεις και θα τις κρατά, ανάλογα με τη δύναμή του, την οργάνωση του και την πάλη του, σε ταξική κατεύθυνση. Για να μην εκτίθεστε, μπορείτε να ρωτήσετε τον προκάτοχό σας ή όποιον είχε σχέση με το δημοτικό συμβούλιο, πόσα θέματα αναδείξαμε, τι λύσεις για το σήμερα προτείναμε και πόσους μαζικούς φορείς καλέσαμε και τοποθετήθηκαν στο ΔΣ.
3. "Περιορίζουμε το κοινωνικό μέτωπο". Πράγματι. Αναφερόμαστε μόνο στην εργατική τάξη, τους μικρομεσαίους αγρότες και ΕΒΕ και τα άλλα λαϊκά στρώματα ανεξάρτητα από το τι ψηφίζουν. Με ποιους κατά τη γνώμη σας πρέπει να το …διευρύνουμε; Μήπως με τους "υγιείς επιχειρηματίες"»;
Και τέλος, το ποιοι είναι "ίδιοι" δεν απαντιέται με δηλώσεις. Όλοι κατατάσσονται με βάση την απάντηση που δίνουν στο ερώτημα "με το κεφάλαιο ή με το λαό"; Όσοι ισχυρίζονται πως μπορούν να είναι και με τους δύο, απλά εξαπατούν αφού τέτοιοι ακροβάτες ούτε υπήρξαν ποτέ, ούτε θα υπάρξουν».