Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

METRO Α.Ε.Β.Ε

Αγαπητή κύρια,

Ενημερωθήκαμε για τα δυσάρεστα γεγονότα στη Μανωλάδα, όπως όλοι από τα ΜΜΕ, και όπως όλοι πέφτουμε απ' τα σύννεφα. Ποιος να το περίμενε! Πρώτη φορά συνέβη εξάλλου να χρησιμοποιείται ο βίαιος καταναγκασμός στην μη καταβολή μισθού εκτός από την βία του ίδιου ενός μισθού από όπου κλέβουμε 95% εργατική υπεραξία.

Ως Ελληνική εταιρεία που συνεργάζεται χρόνια με καλοκάγαθους και προσηνείς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται και εκφράζουμε την έντονη επιδοκιμασία στην ηθική της εποχής μας, την εποχή των Φώτηδων Κουβέληδων.

Βασική Αρχή μας είναι να επιλέγουμε τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας με γνώμονα όχι μόνο την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων τους (σλόγκαν μας είναι ότι το άλογο πρέπει να είναι τόσο φρέσκο που να χλιμιντρίζει), αλλά και το ηθικό και κοινωνικό τους ανάστημα απέναντι στους ομοίους τους, καθώς ως γνωστόν ο κόσμος των μονοπωλίων χαρακτηρίζεται από πολύ μεγάλο, πάρα πολύ μεγάλο, ηθικό και κοινωνικό ανάστημα, κυρίως δε κοινωνικό ανάστημα, κυρίως ένεκα του ότι έχουν ένα σκασμό λεφτά. Αυτήν την αρχή μας θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα και σε αυτήν την περίπτωση.

Παρακολουθούμε προσεκτικά (επί 24ωρου βάσεως μη σας πούμε) και περιμένουμε τις ανακοινώσεις και τα συμπεράσματα των γνωστών εξονυχιστικών ερευνών των αρχών που ξεκίνησαν το 2007 και πριν τέσσερις κυβερνήσεις. Καιγόμαστε να μάθουμε για τις ευθύνες του μονοπωλιακού καπιταλισμού στις συντεταγμένες που ορίζει η δράση μίας και μόνο εταιρείας (αυτό καταλαβαίνουμε ως "μονοπώλιο"), ωστόσο για λόγους αρχής, διακόπτουμε άμεσα τη συνεργασία με τον εν λόγω προμηθευτή έως ότου εξακριβωθεί αν οι μετανάστες εργάτες αυτοπυροβολήθηκαν μαζικά κατά τη διάρκεια γλεντιού και ευρισκόμενοι υπό την γνωστή ευφορική επήρεια του άδειου στομαχιού.

Φιλικά,

AB Βασιλόπουλος

Αγαπητή κυρία

Αρχικά θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι δεν συνεργαζόμαστε με τον συγκεκριμένο παραγωγό για την προμήθεια φράουλας. Είναι όμως μέχρι σήμερα προμηθευτής μας σε μπανάνες. Αριστερός τέλει μπανάνα ή ντεν τέλει; Οι παραγωγοί μπανάνας είναι ως γνωστόν ευτυχισμένοι μετανάστες που τραγουδάνε ολημερίς το "Ο μίστερ τάλιμαν τάλι μι μπανάνα".

Αλλά για να επιστρέψουμε στη μεγαλή μας σκασίλα. Μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στη Μανωλάδα Ηλείας και ακολουθώντας την αυστηρή πολιτική μας απέναντι στους προμηθευτές μας, διακόπτουμε άμεσα, όποια συνεργασία με τον συγκεκριμένο παραγωγό έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση, η οποία παρουσιάζει πολλά σκοτεινά σημεία, κυρίως Μπαγκλαντέσιους, Πακιστανούς και Ινδούς.

Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την υπόθεση μη μας φύγει με την υψηλή αίσθηση ευθύνης που απορρέει από τις αρχές της ΑΒ Βασιλόπουλος, δηλαδή το κέρδος, το κέρδος, το κέρδος και το κέρδος.

Με εκτίμηση

Αγαπητά μονοπώλια,

Πρώτα νομιμοποιήσατε την πώληση ληγμένων τροφίμων, κι εγώ σήκωσα ανάστημα κόβοντας τα Δρακουλίνια.

Μετά άρχισατε το εμπόριο κρέατος αλόγων, κι εγώ σας κατατρόπωσα γράφοντας αστεία λογοπαίγνια  

Μετά έσκασε και η Μανωλάδα και εγώ σας τσάκισα αντικαθιστώντας τις φράουλες με κίουι.

Όταν έρθει ο Γ' Παγκόσμιος, εγώ θα το πω στη μαμά μου.

Μετά τιμής,

Ρούλης                                                                 Lenin Reloaded