Dentro        Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Η αμετροέπεια σε χαραχτηρίζει μεσιέ Λαφαζάνη, από τότε (κατά το 1991 δεν ήταν;) που έφτυσες το Κόμμα που σε έκανε άνθρωπο, που πρόδωσες τους συντρόφους σου, που κατάπιες όλον τον αντικομμουνιστικό εμετό της ντόπιας και ξένης αντίδρασης, που είδες «φως» στη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης.

Όμως, μεσιέ Λαφαζάνη, πάει πολύ να μιλάς για το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ !

Ειδικά ΕΣΥ !

Δεν δικαιούσε κάτι τέτοιο – πόσο μάλιστα που συνδέεις την Μεγάλη Εποποιία του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ,  παιδιά ΚΑΙ τα δύο  του Ηρωϊκού και Τιμημένου ΚΚΕ, με μια αφηρημένη έννοια της … Αριστεράς !

Ξέχασες ότι έχεις, ΕΣΥ, όχι άλλος, ιστορικές ευθύνες για το κατάντημα της … «αριστεράς» – ή δεν βλέπεις ότι δεν τολμάει κανείς να μιλήσει πλέον για την Αριστερά, χωρίς τον κίνδυνο αυτή να ταυτιστεί με την Μεγάλη Προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα – μετέχοντας και όντας και υπουργός στην Πρώτη Φορά Αριστερά!

Ξέχασες ότι ΕΣΥ, όπως και κάτι Στρατούληδες και κάτι Σταυρόπουλοι, τι λέγατε ένα μόλις χρόνο πριν;

Αν ΕΣΥ τα ξέχασες, τα θυμάται ο κόσμος …

Και μην μεγαλοπιάνεσαι επειδή στη «μάζωξή» σας, μαζεύτηκαν ένα σωρό πολιτικά ρετάλια – όπως θα σας έλεγε ένας παλιός σας «σύντροφος» !

Και φυσικά, η Λαϊκή Εξουσία, ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την όποια αστική δημοκρατία (αυτό που  ΕΣΥ ονομάζεις «τυπική κοινοβουλευτική δημοκρατία» έτσι λέγεται, ή και διχτατορία των μονοπωλίων – πάρε ό,τι προτιμάς). Γκέγκε;                                                              Από faros