Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Ο Χρήστος Λεοντής πρόεδρος της ΕΡΤ

ΛΕΟΝΤΗΣ
Την επόμενη της ψήφισης του βάρβαρου αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου, που εκτός των άλλων περιορίζει το απεργιακό δικαίωμα των εργαζομένων, ο Χρήστος Λεοντής εξελέγη πρόεδρος της ΕΡΤ, του πιο απροκάλυπτου προπαγανδιστικού μηχανισμού που έχει υπάρξει από την περίοδο της Υ.ΕΝ.Ε.Δ.!

Ο Χρήστος Λεοντής επέλεξε να γίνει πρόεδρος του προπαγανδιστικού μηχανισμού της κωλοτούμπας, του «με λένε Ρίζο κι όλο τα γυρίζω», του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ψευτιάς και της απάτης που ενώ έταξε ότι θα σκίσει τα μνημόνια σκίζει τον λαό!

Ο Χρήστος Λεοντής μία ημέρα μετά την ψήφιση του αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου, το οποίο η ΕΡΤ διαφήμισε, πρόβαλε και δικαιολόγησε με κάθε τρόπο, κατέστησε σαφή τη βούλησή του τα προγράμματα της ΕΡΤ να είναι προσανατολισμένα σε τομείς που είναι συνυφασμένοι με την καλλιέργεια, τον πολιτισμό, την ιστορία, την τέχνη και το δυναμικό της ΕΡΤ να ενθαρρυνθεί ώστε να αναπτύξει τις δημιουργικές του ικανότητες.

Τι μας είπε δηλαδή ο Χρήστος Λεοντής;! Αυτά που μας είπε κι όταν μπήκε στο Δ.Σ. της ΕΡΤ! Ο Χρήστος Λεοντής ανέλαβε πρόεδρος ενός χυδαία απροκάλυπτου προπαγανδιστικού μηχανισμού προκειμένου να τον προσανατολίσει στην καλλιέργεια, τον πολιτισμό, την ιστορία και την τέχνη!

Τον αγαπάμε τον Χρήστο Λεοντή για όσα έχει προσφέρει στην τέχνη αλλά το δούλεμα ψιλό γαζί ενώ ο λαός υποφέρει δεν θα το ανεχόμασταν όποιος και να το έκανε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τον Χρήστο Λεοντή για την θέση του προέδρου της ΕΡΤ προκειμένου να δώσει κάλυψη στον ακραίο προπαγανδιστικό μηχανισμό του κι όχι για να προάγει τον πολιτισμό!

Δυστυχώς ο Χρήστος Λεοντής δέχτηκε! Τελικά τα κόκκινα σημάδια στον τοίχο δεν ήταν από αίμα αλλά από κρασί!

Όσο για κάποιους πονηρούς που υπεράσπιζαν τον Λεοντή όταν έμπαινε στο Δ.Σ. της ΕΡΤ, ενώ παριστάνουν ότι δεν είναι Συριζαίοι, γιατί έλεγαν ότι θα ασχοληθεί με τα πολιτιστικά της ΕΡΤ, ας τον υπερασπίσουν και τώρα που έγινε πρόεδρος!

Ας τον υπερασπίσουν που ηγείται ενός φορέα που προπαγανδίζει την αντιλαϊκή επέλαση! Ας τον υπερασπίσουν που προεδρεύει της τηλεόρασης του ΣΥΡΙΖΑ, του ΣΥΡΙΖΑ εκείνου του βουλευτή Λάρισας ονόματι Νίκου Παπαπαδόπουλου που επιτέθηκε χυδαία κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου εναντίον των αγωνιστών που μπήκαν στο γραφείο της Αχτσιόγλου. Ας τον υπερασπίσουν κι όταν η ΕΡΤ συκοφαντεί αυτούς που αγωνίζονται για να μην αρπαχτεί από τις τράπεζες η λαϊκή κατοικία!

Για την ιστορία ο Χρήστος Λεοντής εκλέχτηκε Πρόεδρος της ΕΡΤ με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού, της Ένωσης Κεντρώων και της Χρυσής Αυγής!

                                                 Κώστας Β.