Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

novartis

1. Γιατί εκτίθενται καθημερινά οι δημοσιογράφοι;.
2. Γιατί επιτίθενται τόσο πολύ εναντίον της Δικαιοσύνης, κυρίως όσοι μέχρι χθες την υπερασπιζόταν κυρίως όταν έβγαζε αποφάσεις σε βάρος του Ταξικού Κινήματος;
Τι μου κάνει εντύπωση …

Που οι εμπλεκόμενοι αυτοί που τα ονόματά τους έχουν βγει στη δημοσιότητα ότι, ας πούμε, βοήθησαν την Novartis στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες δεν έχουν αφήσει κανάλι για κανάλι (από κοντά και οι «συγγενείς» τους πολιτικοί) προσπαθώντας να πείσουν εμάς, τον κόσμο δηλαδή, ότι είναι αθώοι.
Γιατί αυτό με εντυπωσιάζει;
Μα γιατί αυτό θα πρέπει να το κάνουν στα Δικαστήρια όταν λένε χρόνια τώρα ότι «έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» πρέπει και να τo αποδεικνύουν αυτό και όχι σε μας!
Αν οι αμερικάνοι, αν το γνωστό σε όλους μας FBI, οι όποιοι μάρτυρες (το αν είναι προστατευόμενοι ή όχι, αν αυτό είναι σωστό ή λάθος είναι αυτό που λέει ο λαός μας «να ‘χαμε να λέγαμε», όπως και οι κοτσάνες για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη όλοι στην Ελλάδα ζούμε) έχουν κατηγορήσει πολιτικούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που δεν είναι ένοχοι, αυτό δεν θα λυθεί στις τηλεοράσεις αλλά στα Δικαστήρια!
Εκτός αν όλοι αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια, δεν τους ενδιαφέρει να λάμψει η αλήθεια, αλλά να επηρεάσουν … δεν ξέρω ποιους και τι!
Φυσικά, μεταξύ μας, όπου εμπλέκονται μεγάλες επιχειρήσεις, το μεγάλο κεφάλαιο, σιγά μην μάθουμε την αλήθεια!
Είναι γνωστό ότι στον καπιταλισμό όπου μεγάλη εταιρία, όπου πολυεθνική εταιρία, υπάρχει και ας το πούμε κι ένα … νόμιμο σκάνδαλο!
Ειδικά στο χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου, όλοι γνωρίζουμε … πράγματα και … θαύματα!
Βέβαια μέσα σε όλα, κυκλοφορούν και διάφορες φήμες (αληθινές ή όχι, δεν μπορούμε εμείς να τις αξιολογήσουμε) ότι για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των μεγάλων εταιριών και κυρίως των πολυεθνικών, «παρέχονται» και μίζες όπως π.χ. στην υπόθεση της Ζίμενς.
Τώρα, στην περίπτωση της Νοβάρτις, έχει έρθει ένας φάκελος στη Βουλή, όπου εμπλέκονται καμιά δεκαριά πολιτικοί.
Οι οποίοι πολιτικοί, διαρυγνύουν τα ιμάτιά τους, καταγγέλοντας ότι τυχόν σκέψεις δωροδοκίας τους ή χρηματισμού τους από την συγκεκριμένη εταιρία, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά της, είναι εντελώς ανυπόστατες.
Εγώ, τους πιστεύω!
Είμαι σίγουρος ότι έχουν εξυπηρετήσει, έχουν υπηρετήσει, τα συμφέροντα της πολυεθνικής όπως και πολλών άλλων εντελώς ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!!
Λόγω ιδεολογικών πεποιθήσεων, και λόγω του ότι και να έχουν πάρει κάποιο δωράκι, αυτό δεν θα μαθευτεί ποτέ!
Οπότε κακώς ασχολούμαστε …

3. Γιατί κάνουν πως δεν «ακούνε» τι λέει το αμερικάνικο FBI;
4. Γιατί αποκαλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες … κουκουλοφόρους, αυτοί που ψήφισαν τον σχετικό νόμο;
5. Τι τους νοιάζει αν πήγε στον Άρειο Πάγο ο Τζανακόπουλος;
Επειδή όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, πολιτικοί (εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Νοβάρτις και μη) των δύο κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) καθώς και δημοσιογραφίσκοι παπαγαλίσκοι στην υπηρεσία του συστήματος, κάνουν μονότονο το ερώτημα «γιατί πήγε ο Τζανακόπουλος στον Άρειο Πάγο, θέλω να τους πληροφορήσω το λόγο, ώστε να σταματήσουν να αναρωτιούνται.
Πήγε για καφέ !
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
6. Τι τους νοιάζει η όποια παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, λες και αναφέρεται πρώτη φορά;
7. Υπάρχει ή όχι σκάνδαλο Novartis;
8. Αν αληθεύει ότι παίρνουν μίζα οι γιατροί για να συνταγογραφούν, τι κάνει το πολιτικό σύστημα για αυτό, τι κάνει η όποια όπως και η σημερινή κυβέρνηση;
Ακούω κάτι φήμες για 4 και πάνω χιλιάδες γιατροί, που παίρναν δωράκια από διάφορες φαρμακευτικές εταιρίες, για να συνταγογραφούν τα δικά τους φάρμακα!
Κάποιοι μάλιστα, αυτές τις φήμες, τις ακούν για πρώτη φορά!
(μιλάω για τα γνωστά μας παπαγαλάκια)
Εγώ, προσωπικά, αυτές τις φήμες τις ακούω εδώ και πάνω από 40 χρόνια!
Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχουν αποδείξεις που να επαληθεύουν αυτές τις φήμες πως δηλαδή να υπάρξουν;
Υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιος γιατρός π.χ. και να παραδεχτεί ότι πήρε ένα τέτοιο δωράκι;
Όχι !
Υπάρχει περίπτωση να βγει κάποια φαρμακευτική (ή εταιρία με ιατρικά αναλώσιμα) και να παραδεχτεί ότι πρόσφερε δωράκια στους γιατρούς για να προωθεί τα προϊόντα της;
Όχι !
Υπάρχει περίπτωση που υπουργός, κυβερνητικός εκπρόσωπος, η ίδια η όποια κυβέρνηση να παραδεχτεί ότι τις άκουσε αυτές τις φήμες, τις ήξερε αυτές τις φήμες, αλλά δεν πήρε κάποια μέτρα να σταματήσει το … κακό;
Όχι !
Τι συζητάμε τότε ;;;
Μάλλον, να ‘χαμε να λέγαμε!
Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για γιατρούς (ή ίσους και για φαρμακοποιούς) γιατί να υπάρχουν για … πολιτικούς;;;;;;;;;;;;
Προφανώς και δεν θα υπάρχουν.
Ψάχνουν λέει να βρουν τις … διαδρομές του χρήματος!
Σιγά μην τις βρείτε αν φυσικά υπάρχουν τέτοιες … διαδρομές!
Σιγά μην τα βάζαν στις … τράπεζες!
Σιγά μην δεν τα … τρώγανε!
Τώρα, να πούμε και το εξής.
Βαρέθηκα να ακούω ότι απόδειξη για το ότι πολιτικοί δεν τα πήραν (τα δωράκια) είναι ότι μειώθηκε η κρατική φαρμακευτική δαπάνη!!!
Οποία υποκρισία!
Το ότι ρημάξανε τον ελληνικό λαό και τον έβαλαν να βάζει πολύ βαθειά το χέρι στην τσέπη του για να πληρώσει τα φάρμακά του, αυτό το λένε … επιτυχία!!!
                                                   Νισάφι πια!

                                                                                                                               από faros