Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

ΓΡΑΜΜΟΣ

Οι Συριζαίοι σε αγαστή συνεργασία με τους Νεοδημοκράτες και με τους άλλους συνεταίρους τους, που ψήφισαν μαζί το τρίτο μεγαλύτερο και σκληρότερο μνημόνιο, προσπαθούν να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικό κλίμα και τεχνητές διαχωριστικές γραμμές. Έτσι στα πλαίσια αυτά είδαν το φως της δημοσιότητας λογομαχίες Νεοδημοκρατών και Συριζαίων στο εντευκτήριο της Βουλής όπου οι Νεοδημοκράτες φέρονται να είπαν στου Συριζαίους «σας θάψαμε στον Γράμμο, θα σας θάψουμε ξανά».

Στο Γράμμο οι Συριζαίοι ήταν μαζί με τους Νεοδημοκράτες και έθαβαν τον Ελληνικό λαό όπως τον έθαβαν αντάμα με το τρίτο μνημόνιο! Οι Συριζαίοι δεν ήταν αντίπαλοι των Νεοδημοκρατών στο Γράμμο! Οι Συριζαίοι άλλωστε ήταν εχθροί του σοσιαλισμού, ήταν αυτοί που πανηγύρισαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο όταν ανατρέπονταν οι Λαϊκές Δημοκρατίες και σίγουρα οι Συριζαίοι δεν θα ήθελαν να έχουν καμία σχέση με την πάλη για τον Σοσιαλισμό και με τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας! Οι Συριζαίοι συκοφάντησαν όσο κανένας άλλος τα σοσιαλιστικά ιδανικά! Οι Συριζαίοι προβοκάτορες βαφτίστηκαν «ΚΚΕ εσωτερικού» και βάφτισαν το ΚΚΕ «ΚΚΕ εξωτερικού» παίζοντας τον ρόλο της CIA και των ντόπιων παρακλαδιών της! Η μόνη σχέση που έχουν οι Συριζαίοι με το κομμουνιστικό κίνημα είναι η λύσσα με την οποία προσπάθησαν να το ξεπαστρέψουν όταν οι μηχανισμοί του αστικού κράτους αδυνατούσαν! Οι Συριζαίοι έδωσαν τη μάχη των μαχών να διαλύσουν το ΚΚΕ το 1991 και ξανά μετά από το 2011 μέχρι το 2015 με ένα σωρό ψέματα και απάτες!

Οι Συριζαίοι προσπαθούν με τη βοήθεια της Νέας Δημοκρατίας να δημιουργήσουν ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές για να ξεφύγουν από τις πολιτικές επιλογές τους που τους κάνουν να μοιάζουν με τους Νεοδημοκράτες ως δυο σταγόνες νερό! Οι Συριζαίοι όμως δεν θα έκαναν ποτέ εμφύλιο με τη Νέα Δημοκρατία γιατί βρίσκονται στην ίδια πλευρά! Και οι δυο υπηρετούν τους «μεγαλοκαρχαρίες»! Εάν ποτέ ξεκινούσαν πόλεμο αυτός θα ήταν απέναντι στον λαό που θα αντιδρούσε στην πολιτική και στα μνημόνια που μαζί ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ψηφίζουν και υπηρετούν! Εάν ποτέ οι Συριζαίοι έπιαναν όπλα και κατέβαζαν τεθωρακισμένα στους δρόμους θα ήταν για να τσακίσουν μαζί με τους Νεοδημοκράτες τον αγωνιζόμενο λαό!

Γι’ αυτό ας αφήσουν ήσυχο τον Γράμμο οι Συριζαίοι και ας μην τον πιάνουν στο στόμα τους! Στο Γράμμο μιλάνε τα χώματα, μιλάνε οι πέτρες, μιλάνε τα δέντρα, μιλάει ο αέρας και οι νεκροί περιμένουν! Και σίγουρα δεν περιμένουν τίποτε από αυτά που περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ…

Νικολαΐδης Χρηστάκης