Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Ένα παράξενο, μυστηριώδες αντικείμενο ήρθε σήμερα στο φως σε ένα ελληνικό σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία συσκευή που ονομάζεται «σταθερό τηλέφωνο» και κάποτε χρησίμευε στην επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων.
Τη συσκευή ανακάλυψε τυχαία η 17χρονη κόρη της οικογένειας, η οποία ψάχνοντας τον φορτιστή του κινητού της παρατήρησε το παράξενο αυτό αντικείμενο.
Όπως είπε, το μυστηριώδες αντικείμενο της κίνησε την περιέργεια, αλλά δεν πήγε το μυαλό της πως πρόκειται για τηλεφωνική συσκευή. «Πού να το φανταστώ ότι είναι τηλέφωνο; Αφού δεν είχε ούτε οθόνη, ούτε κάμερα, ούτε τίποτα» δήλωσε η νεαρή.

ΤΗΛΕΦΩΝΟΗ ίδια το έδειξε αργότερα στους γονείς της, οι οποιοι αιφνιδιάστηκαν και εκείνοι καθώς είχαν ξεχάσει την ύπαρξη του, ενώ στη συνέχεια της εξήγησαν πως πρόκειται για μία συσκευή που παλιά δύο άνθρωποι μπορούσαν να μιλήσουν μεταξύ τους.

«Όταν μου το είπαν δεν το πίστευα. Είχα ακούσει βέβαια τους παλιούς να λένε ιστορίες για μια συσκευή που απλά έπαιρνε τηλέφωνο και δεν είχε ούτε apps ούτε μπορούσες να βγάλεις σελφι, αλλά νόμιζα ότι ήταν μύθος» είπε εντυπωσιασμένη η κοπέλα, η οποία έβγαλε φωτογραφία το τηλέφωνο με το κινητό της για να το στείλει με βάιμπερ στους φίλους της.