Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

*** Άρια Αγάτσα, Νάσος Αθανασίου, Γιώργος Αμυράς...
*** Πυργιώτη: "Αν ένας μάχιμος δημοσιογράφος θέλει να πολιτευτεί, τότε δεν έχει ηθικό δικαίωμα να το κρύβει."
*** Μπράβο, Μαριάννα μου!
*** Άντε, γιατί πήξαμε στους "αδέσμευτους" και "ανεξάρτητους" αναλυτές.
*** Μόνο με την ΝουΔου κατεβαίνουν ως υποψήφιοι 28 δημοσιογράφοι.
*** Εικοσιοχτώ, Μαριάννα μου, αν έχεις τον θεό σου!
*** Εσύ, πάντως, δεν βάζεις με κανέναν, άρα είσαι αντικειμενική και αδέσμευτη, έτσι;
*** Εντάξει, μπορεί πριν 6-7 χρόνια να ήσουν γραμματέας διεθνών σχέσεων στην ΝουΔου αλλά δεν πολιτεύεσαι, οπότε θεωρείσαι ακομμάτιστη, έτσι;
*** Τρομάρα σου...

*** ... Χρύσα Αράπογλου, Ελευθέριος Αρβανίτης, Κώστας Αρβανίτης...
*** Μικροδράκουλας: "Αξίζω μία ευκαιρία να κάνω αυτά που λέω ότι θα κάνω."
*** Αμ, ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα, παλληκάρι μου.
*** Δεν έχουμε καμμιά όρεξη να σε δούμε να κάνεις όσα λες ότι θα κάνεις.
*** Μικροδράκουλας: "Δώστε μου την ευκαιρία να δοκιμαστώ."
*** Πας καλά, μωρέ; *** Τζην θα αγοράσεις και θες να το δοκιμάσεις για να στο κοντύνουμε;
*** Ρε κακό και τούτο, να θέλουν όλοι οι κάλφες να δείξουν την μαστοριά τους στο κεφάλι μας!


*** Μικροδράκουλας: "Έχω ξεκάθαρο σχέδιο για την χώρα και είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι είναι το σωστό."
*** Δηλαδή, ο Γιωργάκης με τον Αλέξη, να πούμε, δεν ήσαν σίγουροι ότι τα σχέδιά τους ήσαν σωστά;
*** Άστο, ρε Κούλη... γκώσαμε από σωστά σχέδια.


*** ... Γιώργος Βαρεμένος, Κυριάκος Βελόπουλος, Σοφία Βούλτεψη...
*** Μικροδράκουλας: "Εφ' όσον με εμπιστευτούν οι έλληνες, θα είμαι εδώ για όλους τους έλληνες." *** Το μόνο σίγουρο.
*** Θα είσαι κοντά και σ' εκείνους που θα τα δίνεις και σ' εκείνους που θα τα παίρνεις. *** Και σε όσους θα νταντεύεις και σε όσους θα πηδάς. *** Δεν βλέπω καμμιά πρωτοπορία, όμως.
*** Αυτό κάνουν όλες οι κυβερνήσεις τού ντουνιά εξαπανέκαθεν.


*** Συγγνώμη, η προχτεσινή πανσέληνος λέγεται "πανσέληνος της φράουλας";
*** Από πότε; *** Αφήστε, ξέρω... από την τουρκοκρατία. *** Όλες οι παπαριές από την τουρκοκρατία έρχονται. *** Εγώ την φράουλα την ήξερα ως συστατικό σε τσίκλες και σε τζηζκέικ, τώρα έμαθα ότι βγαίνει και σε φεγγάρι. *** Γηράσκω αεί διδασκόμενος, ο άσχετος.


*** ... Μάκης Γιομπαζολιάς, Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Δημαράς...
*** Ζε σουί Μισέλ. *** Παιδιά, θα τρελαθώ... είναι διεφθαρμένος ο Πλατινί;
*** Διεφθαρμένος ο πρώην πρόεδρος του παγκόσμιου ποδόσφαιρου; *** Πήρα τηλέφωνο τον Αχιλλέα στον Βόλο να δω τι τρέχει και ο άνθρωπος έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό.
*** Αλλά κι εσύ, βρε Κούλη, αγόρι μου... *** Γύρω-γύρω Μαραντόνα, Πελέ, Κρόυφ, Ρονάλντο (ο καλός, ο παλιός), Μπεκενμπάουερ, Καντονά κλπ κι εσύ έκανες ίνδαλμά σου τον Πλατινί; *** Πόσο Μητσοτάκης πια;


*** Πατούλαινα: "Για το ντύσιμο μου, που έχω ακούσει τα μύρια όσα, ο Γιώργος δεν μου έχει πει τίποτα ποτέ." *** Ρώτα τον αν τολμάει, καλέ. *** Ο Πλατινί κι η πλατινέ σε νέες περιπέτειες.


*** ... Πόπη Διαμαντάκου, Πέτρος Ευθυμίου, Σταύρος Θεοδωράκης...
*** Ναι, Θανάση μου, συμφωνώ ότι η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο. *** Το κακό είναι ότι εμείς είμαστε πλέον μεγάλα νούμερα. *** Πώς θα την ρίξεις την φοιτητριούλα, βρε σούργελο; *** Θα της πεις "βάζω τα 50 μου, βάλε τα 19 σου να φτιάξουμε 69"; *** Α να χαθείς, ραμολί.


*** Καλά τώρα, το πιστέψατε κι εσείς ότι οι γκουαϊδοί πιαστήκανε με την γίδα στην πλάτη και το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι; *** Θέλετε να πείτε, δηλαδή, ότι ο Γκουαϊδός και η παρέα του είναι διεφθαρμένα τσόλια; *** Ξυπνάτε μωρέ, που πιστεύετε ό,τι σας πουν οι μαδούροι! *** Αν είχε συμβεί κάτι επιλήψιμο, θα μας το έλεγε πρώτος και καλύτερος ο ειδικός βενεζουελολόγος. *** Έτσι δεν είναι, Ιάσονα; *** Ιάσονα, ακούς; *** Καλέ, πού χάθηκε αυτό το παιδί; *** Ιάσοναααα!!!


*** ... Αννέτα Καββαδία, Εύα Καϊλή, Άννα Καραμανλή...


*** Αλήθεια, πήρατε χαμπάρι ότι προχτές έγινε η γενική συνέλευση του ΣΕΒ; *** Παιδιά, τέτοιες εκδηλώσεις να μη τις χάνετε γιατί είναι πολύ μορφωτικές.
*** Φέσσας, πρόεδρος ΣΕΒ: "Λειτουργούμε με βάση τις αξίες μας." *** Και ποιές είναι οι αξίες σας, Θοδωράκη;
*** Φέσσας: "Διαφάνεια, καινοτομία, αξιοκρατία, κοινωνική ευθύνη, κοινωνική προσφορά." *** Καλέ, άει στον διάολο!
*** Φέσσας: "Σε μια εποχή κυνισμού, το κεντρικό μας μήνυμα είναι ότι το ήθος γεννά πλούτο." *** Τειπεστώρα, ρε Θόδωρε;


*** Καταλάβατε τώρα, βρε ανήθικοι, γιατί είσαστε καταδικασμένοι να πεθάνετε μπατίρια; *** Μετανοείτε! *** Μόνο με τον σταυρό στο χέρι θα πλουτίσετε και μην ακούτε κάτι άσχετους που ισχυρίζονται το αντίθετο. *** Μετανοείτε είπαμε, βρε τομάρια!


*** ... Γιώργος Καστρινάκης, Σίμος Κεδίκογλου, Γιώργος Κοντογιάννης...
*** Συγγνώμη, αυτός ο Πουλής που βάζει υποψηφιότητα στην Αττική με την ΝουΔου, είναι αυτός που φαντάζομαι; *** Αυτός που διώχτηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ μαζί με την γυναίκα του, κατηγορούμενοι για αρπαχτές εκατοντάδων χιλιάδων;
*** Το ήθος γεννά πλούτο, το εμπεδώσαμε. *** Κι ο Κούλης, εκτός από τους άριστους, μαζεύει και τους ηθικούς.


*** Κωλόχαρτος: "Ο ΣυΡιζΑ γέμισε τα νοσοκομεία με αχρείαστο προσωπικό." *** Χέστα, Άδωνι. *** Εγώ να σου πω, που πήγα να κάνω μια επέμβαση στο πόδι μου και είχα τρεις γιατρούς κι εφτά νοσοκόμες να με περιποιούνται. *** Ούτε στο Χέρφηλντ τέτοια χλίδα λέμε.
*** Τους φουκαράδες τους ιδιώτες σκέφτομαι, που θα αναλάβουν τα νοσοκομεία και θα τους φύγει ο κώλος να πληρώνουν μπόνους στους αχρείαστους.


*** ... Τέρενς Κουίκ, Στέλιος Κούλογλου, Μανώλης Κυπραίος...

*** Και ο Βελόπουλος εδώ; *** Τί έγινε, ρε παιδιά, με τους Κυριάκους; *** Δυο-δυο πάνε κι αυτοί, σαν τους χιώτες;

*** Δεν πρόκαμε να πει ο Μικροδράκουλας ότι κατεβαίνει στην Αχαΐα, τσουπ κι ο γραμματοκομιστής τού Χριστού από πίσω. *** Λέτε να δούμε τέσσερις πολιτικούς αρχηγούς βουλευτές Αχαΐας; *** Ποιος την χάρη μας! *** Ούτε επί χούντας με τον αχαιό Παπαδόπουλο τέτοια μεγαλεία!


*** Αληθεύει ότι ο Γιατζόγλου κατεβαίνει υποψήφιος στον Πειραιά με την Χρυσή Αυγή; *** Μπράβο Στηβ! *** Έτσι, για να ρουμπώσεις όσους σε λέγανε κρυφοφασίστα. *** Φανερά, ρε! *** Εδώ που τα λέμε, γιατί να κρύβεσαι; *** Λες και τώρα θα μάθουμε τι σκουτόπανο είσαι;


*** ... Γιώργος Κύρτσος, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Αντώνης Λιάρος...
*** Χατζημπούλης: "Η ΔΕΗ πάει να γίνει η νέα Ολυμπιακή." *** Κωστή, η παλιά Ολυμπιακή είναι εκείνη που έσκασε στα χέρια σου ή δεν θυμάμαι καλά; *** Μητσοντόρα: "Παραδίδετε μία υπερχρεωμένη ΔΕΗ, έτοιμη να σκάσει, με πολύ μικρότερη κεφαλαιοποίηση από αυτή που την παραλάβατε."
*** Ρε συ Θοδώρα, γέρασες και φύρανες; *** Μωρή, επί γκαβού δεν άρχισε το κομμάτιασμα και το ξεπούλημα της ΔΕΗ;

*** Τι άλλο κάνουνε ετούτοι παρά να συνεχίζουν την δική σας δουλειά; *** A propos, μήπως θυμάσαι ποιος ήταν πρωθύ όταν η -κρατική τότε- ΔΕΗ έβγαλε πρώτη φορά ζημιές; *** Ναι βρε, ο μπαμπάς σου ήτανε!


*** ... Έμη Λιβανίου, Γιάννης Λοβέρδος, Σταμάτης Μαλέλης...
*** Μήπως διαβάσατε το κείμενο του Μαρκουλάκη "Γιατί μπήκα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ"; *** Αν όχι, χάσατε ένα εξαιρετικά βαθυστόχαστο κείμενο παιδιά.
*** Μαρκουλάκης: "Πιστεύω πως ο Κυριάκος έχει τις ικανότητες να είναι ένας εξαιρετικός πρωθυπουργός." *** Εμένα αυτή η φράση και μόνο ήταν αρκετή για να απαντήσω ευθέως στο ερώτημα του Κωνσταντίνου. *** Του είπα απλά, "μπήκες γιατί είσαι μαλάκας με λοφίο".


*** Πώς σχολιάζετε το ότι ο Κούλης έβαλε επί κεφαλής στο επικρατείας τον Παναγιώτη Πικραμμένο; *** Εγώ επικροτώ! *** Αρκετά έκλαψε με τις ίντριγκες του Αλέξη ο χριστιανός. *** Τώρα ήρθε η ώρα να γελάσει ο κάθε Πικραμμένος.


*** ... Γιάννης Μαμουζέλος, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Μανώλης Μαυρομμάτης...
*** Ζαβογιώργος: "Ο κ. Καραμανλής πρέπει να απολογηθεί για τη μεγαλύτερη κρίση της μεταπολίτευσης." *** Τι λες, μωρέ βαρεμένο, που να σου χέσω την Σοσιαλιστική Διεθνή; *** Πριν δέκα χρόνια έγινες πρωθύ και τώρα σου θυμήθηκε ο μπουχέσας κι οι μαλακίες του; *** Δέκα χρόνια σου πήρε να καταλάβεις ότι λεφτά δεν υπήρχαν, βρε Ραν-Ταν-Πλαν της πολιτικής;
*** Αυτό που ο εγγονός τού Παπατζή τα βάζει με τον ανηψιό τού Εθνάρχη ενώ ετοιμάζεται να κυβερνήσει ο γιος τού Εφιάλτη, ούτε ο Μπουνιουέλ δεν θα το σκεφτόταν.


*** ... Βασίλης Μουλόπουλος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Αργύρης Ντινόπουλος...
*** Μητσοντόρα: "Παραλάβατε μια Ελλάδα σε ανάπτυξη και μας φέρατε στο αμήν." *** Απλώς σε ανάπτυξη, Θοδώρα μου; *** Γκαζωτοί πηγαίναμε. *** Με διακόσια στην στροφή πηγαίναμε και μας φωνάζαν μαμά. *** Από το δόξα σοι ο Θεός, γυρίσαμε στο βοήθα Παναγία μου. *** Λες να κάνουμε κι ένα ευχέλαιο, να φύγει η κακή ενέργεια;
*** Αμήν και πότε. *** Αμήν, αμάν και καφέ-αμάν μαζί.


*** Στον θεό σου, ρε Τζένη, μαγιώ με 228 ευρώ; *** Τι παναπεί είναι D&G; *** Α, κατάλαβα. *** Α, είδες και μαγιώ CK με 135-150 αλλά δεν σου άρεσαν. *** Τι να σου πω; *** Εγώ πήρα ένα μαγιώ μούρλια με 9,90 μόνο. *** ΑΒ. *** Βασιλόπουλος.


*** ... Νίκος Ξυδάκης, Νανά Παλαιτσάκη, Πάνος Παναγιωτόπουλος...
*** Δεν μου είπατε πώς σας φάνηκε η ανανέωση που έκανε ο Κούλης στα ψηφοδέλτια της ΝουΔου; *** Επί τέλους, ρε γαμώτο, κάποτε έπρεπε να τελειώσει αυτό το όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι! *** Νέο αίμα, βρε, νέα παιδιά! *** Ο γιος του Δήμα, η κόρη της Χάνεις Πάλι Πετραλιά, ο γιος του Κούβελα, η κόρη του Γκελεστάθη, ο γιος του Χατζηγάκη, ο γιος του Τραγάκη... *** Μπράβο και πάλι, χίλια μπράβο!


*** Και μπράβο και στον Αλέξη, που πέτυχε την συνεργασία του ΣυΡιζΑ με την Νέα Ελληνική Ορμή. *** Όχι, μπράβο διότι είχαμε ξεφύγει δεξιά με τον Καμμένο και χρειαζόταν μια αριστερή στροφή για να έρθουμε στα ίσα μας.


*** ... Παναγιώτης Παναγιώτου, Αντώνης Πανούτσος, Μπάμπης Παπαδημητρίου...
*** Τι παναπεί ποια είναι αυτή η Νέα Ελληνική Ορμή, βρε άσχετοι; *** Το κόμμα τής Παπακώστα. *** Της Παπακώστα; *** Της Κατερίνας; *** Της "ωχ, θε μου, θε μου, θε μου", που έλεγε η Δαμανάκη; *** Αυτηνής μπράβο! *** Είναι λιγώτερο αριστερή η Κατερίνα από τον Πάνο, μη χέσω;


*** Κεντροαριστερά... κεντροδεξιά... *** Αυτό που και οι δυο ανοίγονται στο κέντρο, ο ένας από δεξιά κι ο άλλος από αριστερά (λέμε τώρα) και τελικά θα κάτσει η βάρκα της Ένωσης Κεντρώων, πώς σας φαίνεται; *** Βλέπουνε το κέντρο και χάνουνε τον μπούσουλα. *** Το κέντρο έχει πεθάνει από την δεκαετία του '70 και όλοι για το κέντρο κόβονται.
*** Όχι, μπράβο και πάλι μπράβο!

*** ... Γεώργιος Παπαδόπουλος-Τετράδης, Φωτεινή Πιπιλή, Νατάσα Ράγιου...

*** Διαμαντοπούλου: "Καλωσορίζω τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο κλαμπ του ανέστιου, πλην μαχόμενου πολιτικά κεντρώου, προοδευτικού χώρου."
*** Αννούλα, ο Βαγγέλης. *** Βαγγέλη, η Αννούλα. *** Καλώς όρισες και καλώς μας βρήκες. *** Όταν σας έλεγα ότι το κέντρο έχει πεθάνει, δεν με πιστέψατε, ε; *** Βόδια.


*** Συγγνώμη, έγινε επίτιμη διδάκτωρ τής Ευελπίδων η Αρβελέρ; *** Η Γλύκατζη-Αρβελέρ; *** Να ρωτήσω ποια σχέση έχει η Αρβελέρ με μια στρατιωτική σχολή ή θα ακουστώ πολύ μαλάκας;
*** Κούλη, πολύ κωλόπαιδο ο Αλέξης. *** Έτρεξε να τιμήσει την κυρα-Λένη, να σε προκάμει. *** Πω-πω σπάσιμο!


*** ... Θόδωρος Ρουσόπουλος, Μαρία Σπυράκη, Στάθης Σταυρόπουλος...
*** Μικροδράκουλας: "Η ΝΔ είναι το κόμμα του ιδιωτικού τομέα και της μεσαίας τάξης." *** Αυτό το καταλαβαίνουμε, ρε Κούλη. *** Εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε είναι πώς διάολο όλοι οι νταραβεριτζήδες σ' αυτό το κόμμα στηρίζουν τον ιδιωτικό τομέα αλλά τρώνε από τον δημόσιο.


*** Αυτό που στραβώσατε επειδή η Σία θα πάει στο ντημπέιτ εκ μέρους του Σκάι, θα μου το εξηγήσετε;

*** Τι παναπεί, μωρέ, δεν θα είναι αντικειμενική επειδή είναι συγγενής τού Κούλη; *** Δηλαδή, αν πήγαινε ο Άρης, που δεν είναι συγγενής, θα ήταν αντικειμενικός; *** Ή θα είναι αντικειμενικοί οι υπόλοιποι; *** Γίδια.


*** ... Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, Δημήτρης Τσιόδρας, Νίκος Τσώνης...


*** Θα ήθελα το σχόλιό σας για την δίκη της Χρυσής Αυγής αλλά θα το ρίξετε στην πλάκα και θα με ζοχαδιάσετε.

*** Πώς μπορείτε και κάνετε πλάκα, μωρέ, βλέποντας την Μάγδα; *** Σκάι: "Κατέρρευσε η μάνα του αδικοχαμένου μουσικού..." *** Ποιού αδικοχαμένου, βρε καθίκια του κερατά; *** Του δολοφονημένου, λέει ο κόσμος, γαμώ την εγκυρότητά σας μέσα.
*** Δεν πήγε από μπουκιά που τού 'κατσε στον λαιμό ούτε από τροχαίο. *** Από μαχαίρι πήγε. *** Πάλι καλά που δεν υπάρχει Μπογδάνος να μας πει ότι κατέρρευσε ο Ρουπακιάς.


*** Μάγδα, μόνη σου θα το πιεις το φαρμάκι ως την τελευταία στάλα, δεν λέω.
*** Μόνο να ξέρεις ότι δίπλα σου είμαστε χιλιάδες. *** Όλοι παιδιά σου.


*** ... Μάξιμος Χαρακόπουλος, Θανάσης Χειμωνάς, Γρηγόρης Ψαριανός.


*** Την επόμενη φορά που θα πάτε στο περίπτερο για εφημερίδα ή που θα στρωθείτε για να δείτε ειδήσεις στην τιβί, αναθυμηθείτε την λίστα που σας πρόσφερε σήμερα το ιστολόγιο.
*** Μια λίστα με 54 ονόματα δημοσιογράφων (με αλφαβητική σειρά), οι οποίοι ανακατεύτηκαν ή ανακατεύονται με τα κόμματα, γεγονός που τους καθιστά αναξιόπιστους από χέρι. *** Βάλτε κι από δίπλα όσους έφτασαν στο παρά πέντε για να ανακατευτούν (Αυτιάς, Χαρδαβέλλας κλπ) και βγάλτε συμπέρασμα για την εγκυρότητα όσων σας σερβίρουν.

*** Ουφ, πρόλαβα πριν αρχίσουν τα αφιερώματα στα κανάλια.!!!
                                                                                                                            Από Cogito ergo sum