Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Η πρόταση της εισαγγελέως μόνο ο Ρουπακιάς ένοχος για το φόνο.

Και οι υπόλοιποι της Χρυσής Αυγής ;

Ποιοί υπόλοιποι ;

Ποια Χρυσή Αυγή ;

Μεγάλο πράγμα να είσαι εξουσία, αλλά πιο μεγάλο πράγμα να είσαι δικαστική εξουσία! Εάν είσαι δικαστής έχεις δικαίωμα να ξεθάψεις ακόμα κι έναν δολοφονημένο και να τον ξαναδολοφονήσεις.

X A

Εάν είσαι δικαστής μπορείς να αθωώσεις και να υποθάλψεις τον ναζισμό, μπορείς να δώσεις αέρα στα πανιά των πολιτικών απογόνων των δημίων του Άουσβιτς και του Νταχάου, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν.
Εάν είσαι δικαστής μπορείς μέχρι και να ταυτιστείς με τους δημίους του Άουσβιτς και του Νταχάου, χωρίς συνέπειες.


                                                    Αυτήν την εισαγγελέα έπρεπε να είχαμε και στη δική μας δίκη…

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Με ανοιχτή επιστολή τους οι Μάρτιν Μπόρμαν, Χανς Φρανκ, Βίλχελμ Φρικ, Βάλτερ Φουνκ, Χέρμαν Γκέριγκ, Ρούντολφ Ες, Άλφρεντ Γιοντλ, Ερνστ Καλτενμπρούννερ, Βίλχελμ Κάιτελ, Γιοάχιμ φον Ρίμπεντροπ, Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, Φριτς Ζάουκελ, Άρτουρ Ζάις-Ίνκβαρτ, Γιούλιους Στράιχερ εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την πρόταση της εισαγγελέως και εύχονται να είχαν μια τέτοια εισαγγελέα στη δίκη της Νυρεμβέργης για να τους αθωώσει και να καταδικάσει τους στρατιώτες ως τους φυσικούς αυτουργούς που διέπραξαν τις εκτελέσεις και τα ολοκαυτώματα χωρίς να καθοδηγούνται από κανέναν.
Τη μόνη υπόδειξη που κάνουν προς την κυρία εισαγγελέα είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να αθωωθούν και οι απλοί στρατιώτες και να καταδικαστούν ξανά σε θάνατο οι εκτελεσμένοι του Διστόμου, του Μαουτχάουζεν, των Καλαβρύτων, του Μεσόβουνου, των Πύργων, του Άουσβιτς, του Χορτιάτη, του Νταχάου, του Κομμένου και όλων των άλλων τόπων μαρτυρίου…!

                                                                    Εισαγγελικό θράσος ! κλίκ στην εικόνα

ΦΥΣΣΑ