Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Κάτι ρουφιάνοι στην κατοχή αποφάσισαν να επιβιώσουν φορώντας κουκούλα και δείχνοντας με το δάχτυλο αγωνιστές τους οποίους οι κατακτητές βασάνιζαν και εκτελούσαν. Κάποτε κάποιοι από αυτούς τους δοσίλογους, τους κουκουλοφόρους, έπεσαν στα χέρια της Οργάνωσης Περιφρούρησης Λαϊκού Αγώνα. Καθώς τα τουφέκια σηκώθηκαν για να εκτελέσουν τους κουκουλοφόρους, βρέθηκαν κάποιοι ψυχοπονιάρηδες που όποτε ήθελαν συμπορεύονταν με τους κουκουλοφόρους και όποτε ήθελαν παράσταιναν τους αγωνιστές, και φώναξαν ότι και οι κουκουλοφόροι έχουν οικογένειες γι’ αυτό δεν πρέπει να τουφεκιστούν!

Και αυτοί που τους έδειξαν οι κουκουλοφόροι και τους έστησαν οι ναζί στα εκτελεστικά αποσπάσματα δεν είχαν οικογένειες;! Και τις εγκύους που πρώτα τις βίασαν και μετά τις άνοιξαν τις κοιλιές για να πάρουν το έμβρυο και να το σφάξουν δεν είχαν οικογένειες;! Και τα παιδάκια, που τα εξόντωσαν οι κουκουλοφόροι και οι ναζί, δεν είχαν οικογένειες;! Πολύ περίεργο ανθρωπισμό είχαν και έχουν μερικοί. Ανθρωπισμό απέναντι σε τέρατα…

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΥΓ. Με αφορμή τη σφαγή του Διστόμου και την δήλωση ενός ψυχοπονιάρη που θυμήθηκε ότι και οι κουκουλοφόροι έχουν οικογένειες.

Διαβάστε Δίστομο – Ναζί – Χρυσή Αυγή

δείτε τα Βίντεο