Mprext     lexiko2    youtube1a    youtube2  mail

Άδωνις

Κεράκια μαζί με τον Αμερικανό πρέσβη, Τζ. Πάιατ, έσβησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, και μάλιστα στην πρεσβευτική κατοικία στην Αθήνα.

Ο υπουργός ποζάρει γεμάτος καμάρι μπροστά στην τούρτα γενεθλίων του, ζώντας προφανώς «ζεστές οικογενειακές στιγμές» μαζί με τον πρέσβη. Το ρεπορτάζ δεν γράφει τι δώρο έκανε στον υπουργό ο Πάιατ, αλλά μάλλον μικρή σημασία έχει. Το κύριο είναι ότι ο πήχης από τον ΣΥΡΙΖΑ στα κολλητηλίκια με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχει μπει τόσο ψηλά, που πλέον πονάνε τα …μάτια μας, βλέποντας τα στελέχη της ΝΔ να αναζητούν τρόπους, για να ξεπεράσουν τους προκατόχους τους.

                                                         «έπιασαν πάτο» στον ΣΚΑΙ
Το κακό «παράγινε» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ που έγινε «βασιλικότερος του βασιλέως» και παραληρεί πίσω από υπουργικά κοστούμια... όταν στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του καναλιού, είδαμε το καθιερωμένο αφιέρωμα «σαν σήμερα» όπου μνημονεύονται ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα . Ε, μέσα στα 4-5 γεγονότα!!!…. Τσακ! Έκπληξη !η Ιστορία σημαδεύτηκε και από την γέννηση του Αδώνιδος Γεωργιάδη!!!
Σαν σήμερα γεννήθηκε και ο τιτανοτεράστιος πολιτικός Άδωνις Γεωργιάδης.
Ναι σωστά διαβάσατε, το κανάλι του ΣΚΑΙ θεωρεί ότι τα γενέθλια του κύριου Γεωργιάδη είναι ιστορικό γεγονός για την χώρα μας, και του έκαναν αναφορά στη πραγματική λίστα των ιστορικών γεγονότων.

Φανταζόμαστε θα ακολούθησε event εορτασμού με εγκυκλοπαίδειες «Ελλήνων Έγερσις» υπό τα ακούσματα μουσικών συνθέσεων της Ευγενίας Μανωλίδου.
Λογικό, θα πείτε αφού στριμώχνονται για μια θέση στη Βουλή, για μια θέση στο Πάνθεον των Fake News, του γλειψίματος των πολιτικών και της ακροδεξιάς ρητορικής.